• Разпродажба
  • Новинка
Эспандер За Ръце Носилка Клякам Фитнес-Оборудване, Домашно Фитнес Оборудване Стремена За Краката Подтягивающие Въже Упражнения За Мускулите На Гърба

Эспандер За Ръце Носилка Клякам Фитнес-Оборудване, Домашно Фитнес Оборудване Стремена За Краката Подтягивающие

 
BGN 16.96

Сума
Налично за поръчка

Материал на разширителя на ръцете : изработен е от TPE+пяна, здрав и издръжлив, не е деформиран лесно, божи дар за формиране на перфектно тяло.Функции на разширител на ръцете : По-дебела конструкция на теглича на кабела, гъвкава и еластична, дълга жажда, без деформации.Функция за разширяване на ръцете : да се Укрепва гърдите, ръцете и раменете, а също така помага за разширяване на горната част на гърба.Эспандер за ръце Използва : Кранчер за работа с преса, гръдните мускули и ръце.Поддръжка на разширителя ръце : 100% клиент : строг контрол на качество на продукта и добра система за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Име на продукта : Arm Expander Arm Expander Материал : TPE+Екологично чист foam Arm Extender Цвят : Purple Arm Expander Спецификация : 40*26cm Arm Expander Еластичната тръба участък дължина : 120cm Features.1. Эспандер за гърдите позволява да се подсилват и да оформят всяка мускулна група и е особено добра за упражнения за горната част на тялото.2. Нашите гъвкави тръби са изработени от материали с професионално качество и са безопасни.3. Ергономичен нескользящий захващане за по-удобно захващане, здрав и лек, висока степен на сигурност.4. Лесен за цел да анализира и лек, подходящ за преместване и съхранение.С повишено внимание.1. Преди употреба се уверете, че дръжката и еластична тръба надеждно свързани.2. Не растягивайтесь да се трие срещу за твърди предмети, и дължина на разтягане не трябва да надвишава три пъти дължината на еластична тръба.3. При използване на разширител на гръдния кош разработване на добри навици да се носят предпазни средства, като колани, полупальцевые ръкавици, наколенници, ръчен, ремъци и т.н. 4.Бавно расслабляйте удължител на гръдния кош, след всеки подход и оставете да се отпуснете.Той бавно се възстановява.Това не само предпазва обзавеждане, но и увеличава чистата мускулна стимулация за оптимална тренировка.5. Моля, тренирайте тялото си разумно в зависимост от вашите нужди.


Повече информация

40*26cm :
Arm Expander Elastic tube stretch length:
120cm
Features. :
1. The chest expander allows you to tone and shape each muscle group and is especially good for upper body exercises. :
2. Our elastic tubes are made of professional quality materials and are safe. :
3. Ergonomic non-slip grip for a comfortable grip, durable and lightweight, high safety. :
4. Easy to dismantle and light weight, suitable for travel and storage. :
Caution. :
1. Before use, please check that the handle and elastic tube are firmly connected. :
2. Do not stretch to rub against hard objects and the stretching length should not exceed three times the length of the elastic tube. :
3. When using the chest expander, develop good habits of wearing protective equipment such as belts, half finger gloves, knee pads, wrist straps etc. :
4. Slowly relax the chest expander after each set and let it relax. It slowly recovers. This not only protects the equipment but also maximises muscle stimulation for optimal exercise. :
5. Please exercise your body wisely according to your needs. :

Най-добри оферти в категория