• Разпродажба
  • Новинка
Кофа за боклук FFLJT-Двухслойное Кофата за Боклук, Без капак Правоъгълна Крупнотоннажное Макулатурное Домашен Офис Бяло

Кофа за боклук FFLJT-Двухслойное Кофата за Боклук, Без капак Правоъгълна Крупнотоннажное Макулатурное Домашен

 
BGN 68.56

Сума
Налично за поръчка

★ Двуслойни кофата за боклук, в екологично чист материал, портативен дизайн, е лесно да изхвърлиш боклука. ★ Вътрешни и външни бъчви са проектирани и торби за боклук и боклук не се вижда, че хигиенично и красиво.Самия продукт е много лесен, място за съхранение на малък, издръжлив и надежден, а торба за боклук няма да падне. ★ Подходящ за различни сцени, стилни боклуци кошчета, съвременно, тънък дизайн, красив външен вид, лесно се адаптира към по-тесни дупки и странно терен в бани, спални, офиси и т.н., Също може да се използва като кошници за бельо, никаква всячины и така нататък.Си декор и с модерен декор, стилен цвят и уникална декорация. ★ Лесно почистване : Изработен е от дебела материал, издръжлив и лесен за почистване.Просто го избършете с влажна кърпа. ★Външен вид на проста и щедър, дизайн на върха дължина-лесно да изхвърлиш боклука, дъно и дъното на дебели, износоустойчиви, нескользящие, нов дизайн, спестяване на пространство, лека структура, ниско тегло - срещу надраскване.Име на продукта : кофи за бакИспецификация : 27.3x19x32.2cm Material : Еко нето Тегло : около 1kg Suitable за различни сцени, стилни кофи за боклук, модерен, елегантен дизайн, красив външен вид, лесно се адаптира към по-тесни дупки и странно терен в бани, спални, офиси и т.н., И може да се използва и като кошница за дрехи, всяка случайни неща и така нататък.Си декор и с модерен декор, стилен цвят и уникална декорация..Лесно почистване : Изработен е от дебела материал, издръжлив и лесен за почистване.Просто избършете с влажна кърпа..Външния вид на проста и щедър, дизайн на върха дължина-лесно да изхвърлиш боклука, дъно и дъното на дебели, износоустойчиви, нескользящие, нов дизайн, спестяване на пространство, лека структура, ниско тегло - срещу надраскване.


Повече информация

27.3x19x32.2cm :
Material:
Environmental
Net weight:
about 1kg
Suitable for a variety of scenes, stylish trash cans, modern, slim design, beautiful appearance, easy to adapt to narrow openings and strange spaces in bathrooms, bedrooms, offices, etc., can also be used as laundry baskets, sundries and so on. Your decor and modern decor, stylish colors and unique finishes... :
Easy to clean:
Made of thick material, durable and easy to clean. Just wipe it with a damp cloth...
The appearance is simple and generous, the upper width design is easy to dump garbage, the bottom and bottom are thick, wear-resistant, non-slip, novel design, space saving, lightweight structure, light weight - anti-scratch. :

Най-добри оферти в категория