• Разпродажба
  • Новинка
Vbestlife Електрическо Детско Столче-Люлка, Дистанционно Управление, Детски Люлки с Отлично Качество с Ръководството за Спални(сив)

Vbestlife Електрическо Детско Столче-Люлка, Дистанционно Управление, Детски Люлки с Отлично Качество с Ръководството

 
BGN 69.33

Сума
Налично за поръчка

Дистанционното управление е на разположение в рамките на 5 метра / 16,4 фута, Bluetooth, USB флаш памет и вградена музика да могат да се възпроизвеждат по желание, вградена lullaby 12шт.Електро суинг, спестявайки време и усилия, разработен с 4 интелигентни функции за синхронизация и има 4 вида режим на рока.Ергономичен колан с повишено памук вътре в удобно е и не се забави.Се безпокойте, детето ще изпълзят от седалката, но не се влияйте на свободното движение на бебето.Мрежа с висока плътност за защита на детето от ухапване, плътно засенчване ефективно предпазват от пряка светлина.Лесно е запознат, напълно безинструментальная инсталация, текстилен калъф може да се сваля за лесно почистване, дизайн на замъка с един бутон го прави удобно за хранене на бебето.Функция : 1. Електро суинг, спестявайки време и усилия, разработен с 4 интелигентни функции за синхронизация и има 4 вида режим на рока.2. Дистанционното управление е на разположение в рамките на 5 метра / 16,4 фута, Bluetooth, USB флаш памет и вградена музика да могат да се възпроизвеждат по желание, вградена lullaby 12шт.3. Ергономичен дизайн възглавници, подходящи за формата на главата на детето, ефективно защитава здравословното развитие на черепа, предотвратява отклонение на главата.4. Мрежа с висока плътност за защита на детето от ухапване, плътно засенчване ефективно предпазва от пряка светлина.5. Ергономичен колан, с подсилена с памук вътре, удобно е и не се забави.Се безпокойте, детето ще изпълзят от седалката, но не се влияйте на свободното движение на бебето.Как да използвате : Инструкции за монтаж 1. Поставете основите на земята.2. Поставете скоба в втулка върха.3. Сложете възглавници и москитную мрежа на легло.Спецификация : Тип елемент : Детска електрическа люлькаматериал : стоманена тръба + от пластмаса + cloth Applicable : 0-24 месеца baby Load на Лагера : 20 кг / 44.1 lb(прибл.)Функция : + вградена музика 12 +MP3 плеър + plug U-диск + дистанционно управление + матрак + възглавница + мрежа + кукла играчка+ сгъване + монтаж почистване + инструмент безплатен демонтаж и монтаж Plug : USB plug Remote Control Батерия : бутон на батерия (не е включена в комплекта)Модел на батерии : Литиева клетка CR2025 3 V Литиева клетка CR2025 3 V Има четири съоръжения на рока и четири съоръжения за синхронизация.Дистанционно управление може да се извършва в рамките на 5 м / 16.4 ftпакет Списък : 1 х домакин-корона 2 х домакин-корона група 1 х референтната група 1 х горната част на конзолата 1 х матрак 1 x калъфка за възглавница 1 х Мрежа 1 х Ръководство 1 х дистанционно 1 х USB кабел .


Повече информация

Item Type:
Baby Electric Bassinet
Material:
Steel pipe + plastic + cloth
Applicable:
0-24 months old baby
Load Bearing:
20kg / 44.1lb(approx.)
Function:
+ built-in 12 music +MP3 player + pluggable U disk + remote control + mattress + pillow + net + doll toy+ folding + assembly cleaning + tool free disassembly and installation
Plug:
USB plug
Remote Control Battery:
Button battery (Not included)
Battery Model:
Lithium Cell CR2025 3V Lithium Cell CR2025 3V
There are four gears of swing and four gears of timing. :
Remote control can be carried out within 5m / 16.4ft :
Package List:
1 x Host Head  :
2 x Host Head Bracket  :
1 x Support Bracket  :
1 x Upper Bracket  :
1 x Mattress  :
1 x Pillow :
1 x Net  :
1 x Manual  :
1 x Remote Control  :
1 x USB Cable  :

Най-добри оферти в категория