• Разпродажба
  • Новинка
20PCS Прибори за Еднократна употреба Лепестковая Пластмасова чиния 7,5 см Десерт Чиния и 10,25-инчов С чиния Рожден Ден за Доставка (Цвят : злато 20pcs)

20PCS Прибори за Еднократна употреба Лепестковая Пластмасова чиния 7,5 см Десерт Чиния и 10,25-инчов С чиния

 
BGN 0.00

Сума
Налично за поръчка

*[Безопасно суровини] Тези златни пластмасови панели използват нетоксичное и безобидно суровини, за да се гарантира, че те не нанасят вреда на потребителите.Можете да използвате тези пластмасови плочи с увереност.Ние носим отговорност за тези продукти. *[Прост дизайн] Тези златни плочи се използват най-лесният и основния дизайн, за да се гарантира, че те могат да бъдат съчетани с всякакъв стил на съдове и чаши.По същия начин можете да използвате тези пластмасови чинии в златна рамка, за всеки повод, защото те са достатъчно елегантни. *[Специални чинии] Ние използваме висококачествени материали за производството на тези златни чинии за еднократна употреба, за да се гарантира, че тези пластмасови чинии имат достатъчно тежест и красив блясък, за да може да се използва на открито, без да се притеснявате за това, което им ще е на вятъра. *[Съотношение между цена и качество] Нашата пластмасова дъска в пном пен са изработени от висококачествени материали и може да се почиства и поддържа, след като партията.След това продължавайте да го използвате и следващия път, когато ви се наложи.Но трябва да се отбележи, че тази пластмасова купа могат да се перат само на ръка, а не в миялна машина. *[Следпродажбено обслужване] Ако имате проблем по време на или след покупката на тези бели и златни пластмасови плочи, моля, свържете се с нас.Ние своевременно ще ви предоставим подходящи решения, за да се избегнат ненужни загуби.Спецификация : Цвят : злато, серебр Материал : хранително-вкусовата пластикразмер : 7.5 in, 10.25 in Quantity : 7.5 in малка чиния*10pcs, 10.25 in голяма чиния*10pcs Number of users : 10 Features : can be reused Occasion : ресторант, рожден ден, сватба, кръщене, party Packing list : 1*7.5 in десерт плоча*10pcs+10.25 in dinner plate*10pcsnotes1. Моля, изчакайте 1-2 см грешки от ръчно измерване.2. Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.


Повече информация

Color:
gold, silver
Material:
food grade plastic
Size:
7.5in, 10.25in
Quantity:
7.5in small plate*10pcs, 10.25in large plate*10pcs
Number of users:
10
Features:
can be reused
Occasion:
restaurant, birthday, wedding, baptism, party
Packing list:
1*7.5in dessert plate*10pcs+10.25in dinner plate*10pcs :
1. Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. :
2. Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated the same :

Най-добри оферти в категория